متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1402/12/15
  • - تعداد بازدید: 41
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

مواد غذایی مفید برای رشد و تقویت مو

  • ماهی سالمون: این غذای دریایی سرشار از اسید چرب امگا 3، پروتئین، ویتامین ب 12 و آهن است. اسید چرب امگا 3 برای سلامت پوست سر مفید و ضروری است و کمبود آن موجب خشکی پوست سر و ریزش مو می‌شود.
  • سبزیجات با برگ‌های سبز تیره: اسفناج، بروکلی و برگ چغندر سرشار از ویتامین‌های آ و ث هستند که بدن به منظور ساختن چربی پوست به آنها نیاز دارد و سلامت مو را تضمین می‌کنند. به علاوه سبزیجات سبز تیره سرشار از آهن و کلسیم هستند.

 

  • حبوبات شامل لوبیا، عدس، نخود: این مواد غذایی نه تنها سرشار از پروتئین هستند، بلکه آهن، روی و بیوتین نیز در آن­ها یافت می‌شود که تمامی این مواد برای سلامت مو مفید هستند.
  • آجیل یا مغزهای گیاهی: این دسته از مواد غذایی برای پرپشت شدن و درخشندگی مو لازم هستند. این مواد سرشار از سلنیوم هستند که برای سلامت پوست سر مفید است. مغز گردو حاوی اسید آلفا لینولنیک (نوعی اسید چرب امگا 3) است که حالت مو را بهبود می‌بخشد. آجیل هم­چنین سرشار از روی است. گفته می‌شود که کمبود روی در رژیم غذایی منجر به ریزش مو می‌شود.
  • گوشت مرغ و بوقلمون: این مواد سرشار از پروتئین هستند که به طبع سلامت مو را تضمین می‌کند. کمبود پروتئین موجب شکنندگی و کم پشتی مو می‌شود و کمبود شدید آن نتیجه‌ای جز ریزش مو و تغییر رنگ آن ندارد. این مواد هم­چنین حاوی آهن هستند.
  • تخم­مرغ: سرشار از پروتئین، بیوتین و ویتامین ب 12 می­باشد که برای رشد و شادابی مو ضروری هستند.
  • غلات سبوس دار: این مواد سرشار از آهن، روی و ویتامین های گروه ب هستند. هم­چنین انرژی را ارتقا می بخشند، بنابراین خوراک خوبی به خصوص در بعدازظهرها محسوب می‌شوند.
  • لبنیات کم چرب: این دسته از مواد به خصوص ماست و شیر کم چرب سرشار از کلسیم هستند که ماده معدنی حیاتی برای رشد مو می‌باشد.
  • هویج: بهترین منبع ویتامین آ بوده و برای سلامت پوست سر و قدرت بینایی مفید است.

 

پزشکان تاکید دارند که رژیم غذایی آشفته و نابسامان و غیرمغذی و هم­چنین کاهش وزن ناگهانی سلامت موها را به خطر انداخته و حتی می‌تواند موجب ریزش مو و یا تشدید آن شود.

 "زهره فیروزی" کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها,اخبار علمی دانشگاه
  • کد خبری : 97146
کلیدواژه